Formule 1 race simulator huren Doetinchem

Gas erop. 

Wil jij ervaren hoe het is om een formule 1 auto te besturen? Huur dan een van onze formule 1 race simulatoren. Met een echte racestoel van Playseat en force feedback stuur en pedalen van Fanatec beleef je het racen alsof het echt is.

Zweterige handen. Concentratie. Strijd en competitie. Dit ga je beleven als je in een van onze simulatoren gaat zitten. Door de force feedback voel je elke hobbel en drift in het stuur. Daardoor voel je pas echt wat de echte coureurs voelen. 

Zet met onze simulatoren de snelste tijd neer of race online tegen anderen op het net. Het is ook mogelijk om een tweede formule 1 race simulator set te huren. Wij kunnen ervoor zorgen dat u tegen elkaar kunt racen. 

Onze sets staan op wieltjes en passen in elke woonkamer en worden compleet geleverd. U heeft enkel een stopcontact nodig. De set bestaat namelijk uit: racestoel, racestuur, pedalen, playstation, game, standaard en tv. 

Onze simulatoren zijn ideaal voor verjaardagen, vriendenweekend, bedrijfsuitjes etc. 

Een leuk weetje is dat ex formule 1 coureur Robert Doornbos al plaats heeft genomen in onze stoel. Bent u de volgende?

Onze simulatoren kunt u met en zonder begeleiding huren. U kunt de sets zelf afhalen, maar ook laten bezorgen door ons. Genoeg opties dus. Bekijkt u via onder staande link de simulatoren en de opties. 

Heeft u toch nog vragen dan kunt u bellen, appen of even mailen. 

Heel veel race plezier. Vivalavida

 

Direct een formule 1 race simulator huren