Partytent huren Doetinchem

Het weer in Nederland is niet altijd goed. Na regen komt zonneschijn, maar daar kunt u niet op gokken als u een feestje geeft of zelfs een bruiloft wilt houden buiten. U moet er zeker van zijn dat u droog zit. En daarom bieden wij u diversen formaten partytenten aan. Een klein feestje op de oprit of juist een groot feest op een grasveld. Het kan allemaal. We hebben namelijk partytent van 5 tot en met 100 of meer personen. We kunnen ook meerdere partytenten aan elkaar koppelen zodat voor elk feest, vergadering, bbq of bruiloft de passende oplossing is. 

Een groot voordeel van onze partytenten is dat ze brandvertragend zijn en daarom door elke gemeente en brandweer goedgekeurd worden. Geen gedoe, maar vooral veilig. 

U kunt ervoor kiezen om onze partytenten zelf af te halen. Ze liggen namelijk klaar in rijdbare bakken welke zo in bus of aanhanger getild kunnen worden. Heeft u nou geen bus of aanhanger. Voor een klein bedrag huurt u bij ons ook een aanhangwagen waarin al uw gehuurde klaargezet kan worden. Aanklikken en wegrijden.

Maar gemak dient de mens en wij bieden dus ook een bezorgservice aan door heel Nederland. U heeft immers al uw tijdl nodig voor de organisatie van uw feest. En mocht u nou ook tafels en banken nodig hebben. Deze kunnen wij direct bij uw tent meeleveren.

Mocht er in onze webshop iets niet staan, maar u wel nodig heeft. Wees zo vrij om ons te bellen, appen of te mailen en wij regelen het voor u. 

Veel plezier met een van onze partytenten en geniet van uw feest.  Via onderstaande link gaat u direct naar onze partytenten.

 

Direct een partytent huren

 

Partytent huren