Opblaasbare jacuzzi huren Doetinchem

Bent u op zoek naar een uniek cadeau of zoekt u iets unieks voor uw feest of verjaardag. Huur dan een opblaasbare spa bij Vivalavida-Outdoor. 

De jacuzzi's zijn eenvoudig zelf op te zetten. U geniet in een handomdraai van een heerlijk verwarmde spa in uw tuin of op uw terras. Natuurlijk kunnen wij het plaatsen van de spa ook voor u regelen. Dit kost ons enkele minuten werk. 

Het mooie van onze opblaas spa's is dat ze opblaasbaar zijn en dus eenvoudig mee te nemen. Wij bezorgen daarom dan ook door heel Nederland. Waddeneilanden uitgesloten helaas. Dus of u nou in Friesland, Limburg of Amsterdam woont. Wij rijden graag naar u toe zodat u kunt genieten van een heerlijk verwarmde opblaas jacuzzi. 

We hebben voor iedere gelegenheid een passende jacuzzi. Bent u in een klein gezelschap dan adviseren wij de 4 persoons modellen. Maar bent u nu met een vriendengroep, denkt u dan eens aan de 6 persoons modellen. De jacuzzi's kunnen overal geplaatst worden waar 220 volt aanwezig is. U heeft geen krachtstroom nodig. En heeft u nou net iets meer verlengsnoer nodig. Dat kunt u ook mee laten leveren bij uw bestelling. 

We proberen zo uitgebreid mogelijk alles aan te geven in onze webshop, maar mochten er toch nog vragen zijn dan kunt u bellen, mailen of zelfs appen naar ons. 

 

Onderstaande link brengt u direct naar ons assortiment opblaasbare jacuzzi's 

Direct een opblaasbare jacuzzi huren

 

Opblaasbare jacuzzi huren