Over ons

Viva la Vida (Spaans voor "Leve het Leven")

Zo is Vivalavida-Outdoor ontstaan. Deze term is alleszeggend. Je moet genieten van het leven en dat kan met al onze verhuurproducten. Of je nou gaat voor een partytent voor een feestje, heerlijk relaxen in een opblaasbare jacuzzi of je gaat de competitie aan met je vrienden op een echte Playseat race simulator. Het is te huur bij Vivalavida-Outdoor.

Ik (Sjoerd Koster)  ben Vivalavida-Outdoor begonnen gebaseerd op mijn eigen behoeften. Wat wil ik en wat zouden meer mensen willen. En waarom koop ik dan niet iets waarvan ik vervolgens meerdere mensen kan laten genieten voor een aantrekkelijke prijs. Iedereen heeft recht om te genieten.

Dus alles wat u huurt bij Vivalavida-Outdoor is ontstaan uit de eerste behoefte van mijzelf. En is nu uitgegroeid tot een klein enthousiast team die dezelfde gedachte heeft. Een bedrijf dat uit hobby is ontstaan en die passie ziet u terug in onze producten en service.

Wij richten ons niet op de zakelijke markt, maar we zijn er voor u. Flexibel, lage drempel en bovenal persoonlijk. Hiermee willen wij ons bij Vivalavida-Outdoor onderscheiden. Bent u benieuwd naar hoe persoonlijk Vivalavida-Outdoor is? Bekijk dan eens onze Facebook en Instagram pagina.

Staat er op onze website iets niet, maar u wel zoekt. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de verschillende contactmogelijkheden en we helpen u op weg. We denken graag met u mee.

 

Vivalavida-Outdoor

Plakhorstweg 21

7008 AS Doetinchem

Tel: +31 (0)6 15630543 (tevens voor WhatsApp )

www.vivalavida-outdoor.nl

info@vivalavida-outdoor.nl

 

KVK: 68588577

BTW: NL001869372B84